Non-formal education for Youth workers

Proiectul s-a desfășurat în perioada 08-15 februarie 2018, în ANTALYA, pentru lucrătorii de tineret care provin din țările programului.  Proiectul își propune să crească competențele, abilitățile, cunoștințele și experiențele cheie ale lucrătorilor de tineret în educația nonformală. Am dori să analizăm perspectivele educației nonformale din diferite țări ale UE, pe larg. Ne propunem să îmbunătățim calitatea muncii pentru tineri cu o educație mai bună despre tehnicile de educație nonformală a lucrătorilor de tineret.

Participanți: Țările partenere ale proiectului sunt Italia, România, Lituania, Spania, Polonia, Suedia, Bulgaria, Republica Cehă și Turcia. Au participat 31 de participanți din 9 țări diferite.

Rezultate obținute: Timp de șapte zile, participanții au experimentat o abordare holistică a procesului educațional (mind, body, emotions), reflecția zilnică fiind unul dintre punctele principale ale programului.  În ultima parte a programului, fiecare participant și-a testat abilitățile de a organiza și derula o sesiune educațională, utilizând metode de educație nonformală, primind feedback detaliat din partea facilitatorilor. Pentru toți participanții, experiența a fost una cât se poate de productivă și plină de momente plăcute.

 

Partener: Asociația Idei și Proiecte pentru Tineri Activi

Finanțator: Programul Erasmus+