Redirecționează 3,5% din impozitul pe venit!

Dacă ești persoană fizică, poți redirecţiona 3,5% din impozitul pe venit pentru Asociația Idei și Proiecte pentru Tineri Activi (IPTA) și ne poți ajuta să continuăm să oferim acces la programe educaționale cât mai multor tineri!

Descarcă formularul deja completat cu datele asociației și nu uita că termenul-limită pentru depunerea declarației la ANAF este 25 mai.

Procedura de depunere​

1. Descarcă de aici formularul deja completat cu datele Asociației IPTA.
(click dreapta, alege Save link as ...
și deschide fișierul de unde e salvat).

3. Depune formularul online prin SPV, fizic la Administrația Financiară de care aparții sau trimite-l prin poștă cu confirmare de primire. Formularele pot fi trimise până la 25 mai 2020. Sau ...

2. Completează-l cu datele tale.

4. Poți să ne trimiți nouă formularul, completat și semnat, la adresa de e-mail: projects@ipta.ro, iar noi îl vom trimite către ANAF.

Donează pentru programe educaționale!

Ne dorim să sprijinim tinerii din mediile defavorizate, care întâmpină limitări geografice, dizabilități, dependențe, analfabetism, condiții familiale precare etc. în accesul la programe educaționale. Prin munca noastră, ne dorim să creăm o comunitate în care educația să reprezinte pilonul central al bunăstării.
asociația ipta
Puteți dona folosind datele de mai jos sau accesând butonul Donează!

Asociația Idei și Proiecte pentru Tineri Activi
Cod de identificare fiscală: 32903520
Cod IBAN: RO72RNCB0032153064120001
Vă mulțumim pentru sprijin!